Josep M Franquès (Junts per Constantí): “En referència a la Covid-19 s’hauria d’incidir més en el civisme de les persones”

El portaveu de Junts per Constantí, Josep Maria Franquès, ha estat el protagonista aquest dimecres del programa “Grups Municipals” del mes de novembre a Constantí Ràdio. Franquès ha valorat la situació social i econòmica al municipi derivada de la crisi del coronavirus. Considera que les mesures adoptades per la Generalitat estan donant resultats, ja que la tendència de contagis va a la baixa. Ara bé, destaca que a Constantí hi ha hagut moments que s’han registrat pics de contagis molt alts.

Josep Maria Franquès considera que s’ha d’incidir més en el civisme de les persones. Creu que als pobles s’hauria de potenciar més la informació sobre comportament cívic.

Pel que fa al paquet de mesures de reactivació socioeconòmica impulsat per l’Ajuntament de Constantí, Josep Maria Franquès ha reiterat que el considera insuficient i discriminatori perquè només inclou els comerços del nucli i no els del Polígon. Franquès espera que en la segona remesa d’ajudes aquest fet se solucioni i considera que aquest any seria adient no recaptar els impostos als comerços locals.

El portaveu de Junts per Constantí també s’ha referit a l’aprovació dels comptes generals del 2019 en l’últim ple municipal del passat mes d’octubre. El grup municipal va votar-hi en contra perquè no estava d’acord en com s’havien gestionat les depeses per part del consisitori. Franquès ha tornat a reclamar un pla d’inversions que reculli quines són les prioritats del municipi de cara als propers anys.