Torna a Constantí Ràdio “El club de sisè” amb la participació de les escoles Mn Ramon Bergadà i Centcelles

Aquest mes de novembre ha començat una nova temporada del programa “El club de sisè” de Constantí Ràdio, que s’emet els dimarts a les 20 hores. Es tracta d’un espai on els alumnes de sisè de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà de Constantí ens llegeixen contes relacionats amb diferents temàtiques. En el primer programa els alumnes de 6è A de l’escola Mossèn Ramon Bergadà ens van llegir dos contes sobre les diverses cultures que hi ha arreu del món. Avui dimarts, 17 de novembre, serà el torn per als alumnes de 6è A de l’escola Centcelles, que explicaran contes tradicionals de pobles d’Amèrica.

Aquesta és la segona temporada en què Constantí Ràdio emet el programa en col·laboració amb les escoles del municipi. La primera temporada del programa es va enregistrar als estudis de l’emissora però aquesta segona, a causa de la pandèmia per la Covid-19, l’enregistrament es realitza a la mateixa escola i amb els grups estables de convivència. El programa s’emet cada dimarts a les vuit del vespre i els podcasts estan disponibles al servei a la carta de l’emissora a www.constantiradio.cat.