La nord-americana Clarion tanca la compra d’una nau de 42.000 metres quadrats a Constantí

La companyia nord-americana Clarion Partners Europe, gestora de fons d’inversió immobiliària especialitzada en actius logístics i industrials, ha tancat la compra d’una nau logística de 42.253 metres quadrats al Polígon Industrial de Constantí, fins ara propietat de Prologis. Aquest immoble, construït l’any 2009, està composat per dues naus idèntiques i es troba a l’Avinguda de les Puntes del Polígon (segons ha pogut saber Constantí Ràdio, es tracta de les dues naus on actualment es troba Kuehne+Nagel prestant servei a Amazon). Des de la companyia han destacat la ubicació estratègica del Polígon de Constantí.

A banda de la compra d’aquesta planta a Constantí, en aquesta operació Clarion ha adquirit fins a cinc actius logístics fins ara propietat de Prologis i ubicats a Catalunya i Sevilla. Els immobles sumen en total 132.348 metres quadrats. A més de la nau a Constantí, també s’ha adquirit una nau de 26.000 metres quadrats a Valls, un immoble de 12.500 metres quadrats a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) i un hub de 51.500 metres quadrats a Dos Hermanas (Sevilla) .

Segons recull el portal Ejeprime, el conseller delegat de Clarion a Europa, Alistair Calvert, ha explicat que es tracta d'”una de les poques oportunitats de mercat per comprar una cartera d’alta qualitat i amb llogaters a les principals localitzacions logístiques de país”. Clarion compta amb immobles a Catalunya, Sevilla i Madrid.

El gegant nord-americà va entrar al mercat europeu després de la compra de Gramercy Europe a l’abril de 2019. La companyia està present en els principals mercats d’Europa, encara que el seu focus està posat a Alemanya, Països Baixos, Espanya i Itàlia. Malgrat la pandèmia de la Covid-19, Clarion ha invertit gairebé 300 milions d’euros aquest 2020 en operacions a Espanya, França i Països Baixos.