Centcelles es podrà visitar gratuïtament els diumenges mentre duri el confinament municipal

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) informa que els diumenges, mentre duri el confinament municipal, es podrà visitar el Conjunt monumental de Centcelles de manera gratuïta, en els horaris habituals, de 10 a 14 h. D’altra banda, recordem que aquest dissabte dia 14 i el diumenge 29 de novembre se celebren portes obertes amb motiu del 20è aniversari de la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial per la Unesco.

Amb motiu de la celebració, aquest mes de novembre es realitza una programació especial. És una programació principalment en línia, com el cicle de webinars que ja s’està duent a terme i on cada dimecres s’analitza algun aspecte rellevant que ha influït en la consideració de la declaració de Tarragona ciutat i del conjunt arqueològic de Tàrraco com a Patrimoni Mundial.

En aquest sentit, els actes institucionals previstos el dia 28 de novembre, s’han substituït per la retransmissió a Tac12 TV d’un programa especial dedicat a l’efemèride. En aquest programa, es comptarà amb la veu de representants polítics i experts en patrimoni i història que donaran la seva visió sobre Tàrraco i l’evolució d’aquests 20 anys de la inscripció a la llista de Patrimoni Mundial per part de la Unesco. A més, es projectarà un vídeo commemoratiu realitzat per a celebrar l’esdeveniment.