Constantí Ràdio se suma a la campanya “Ja ho saps” del Col·legi de Metges de Tarragona

Constantí Ràdio se suma a la campanya de conscienciació “Ja ho saps” impulsada pel Col·legi de Metges de Tarragona. La iniciativa, sorgida i dissenyada des del COMT, pretén conscienciar a la ciutadania del seu paper actiu en la lluita contra la Covid-19. Alhora, vol posar en relleu la importància de la feina que han fet i estan fent tots els treballadors sanitaris.

La campanya ha volgut donar protagonisme a la ciutadania, fent-los ara els herois i les heroïnes d’aquesta pandèmia, ja que està en les seves mans, també, lluitar contra el coronavirus. La situació actual ha fet que des del Col·legi Oficial de Metges s’hagi engegat aquesta iniciativa que demanda de la solidaritat de tots i cadascun de nosaltres, i a la qual s’adhereix Constantí Ràdio per tal de fer arribar el màxim possible aquest missatge a la ciutadania. Alhora, també volem posar èmfasi en la feina i l’esforç que, diàriament, els professionals de salut desenvolupen.

Des d’avui i durant les properes setmanes podreu escoltar dintre de la nostra programació falques radiofòniques de conscienciació de la campanya Ja ho saps, per conscienciar la ciutadania en l’ús de les mesures de prevenció i per donar suport al personal sanitari en aquesta lluita contra la Covid-19.