Novament confinat el grup de 2n de batxillerat de l’Institut de Constantí

L’institut de Constantí ha comunicat que novament es troba confinat el grup estable de convivència de 2n de batxillerat. Per tant, tot el grup ha de romandre a casa en quarantena fins al 15 de novembre. Aquest grup de 2n de batxillerat s’havia reincorporat el 3 de novembre després d’haver-se de confinar pel positiu de dos dels seus alumnes. Després d’una setmana d’assistència al centre, en què s’ha aplicat l’ensenyament híbrid, ara han de confinar-se novament.

Recordem que a conseqüència de les mesures adoptades pel govern de la Generalitat per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la covid-19, l’Institut de Constantí ha reduït la presencialitat dels alumnes de batxillerat al centre. L’equip directiu de l’Institut ha concretat la presencialitat del batxillerat en dies alterns durant tot el primer trimestre. Per tant, es realitza un aprenentatge híbrid, en el qual s’alterna presencialitat i classes telemàtiques.

Pel que fa a la resta de centres educatius de Constantí, l’escola Mossèn Ramon Bergadà ha comunicat que s’ha detectat un cas positiu de Covid-19 al grup de 6è A, que afecta 20 alumnes. Seguin les indicacions del departament de Salut de la Generalitat, s’ha activat el protocol de mesures per aquests casos, proves PCR i quarantena del grup afectat. D’altra banda, l’escola Centcelles té un grup confinat que afecta 25 alumnes i 1 docent.