La Biblioteca modifica el seu horari i romandrà tancada els dissabtes

Provisionalment, i fins a nou avís, la Biblioteca Municipal de Constantí modifica el seu horari i romandrà tancada els dissabtes. Els dilluns obrirà de 15.30 a 19.30; els dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h; i els divendres de 9.30 a 14 h.

Recordem que d’acord amb les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19, la Biblioteca Municipal de Constantí només proporciona el servei de préstec i devolució de documents i també préstec interbibliotecari. No es pot accedir a la Biblioteca i no es pot fer ús dels serveis informàtics.

Per als serveis que ofereix la Biblioteca cal demanar cita prèvia a través dels canals habituals: trucada o whatsapp al 977.52.06.92, correu electrònic a l’adreça biblioteca@constanti.cat o a través de les xarxes socials.