El comitè executiu de l’AEQT assumeix provisionalment la presidència després de la detenció de Folgado

Després de la detenció dels sis directius de les empreses Messer Ibérica i Carburos Metálicos, entre els quals el president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) Rubén Folgado, l’AEQT ha enviat un comunicat on exposa que “davant els fets que han tingut lloc aquest matí, i d’acord amb els estatuts de l’organització, el Comitè Executiu de l’Associació Empresarial Química de Tarragona ha assumit provisionalment i de forma col·legiada les funcions de la presidència de l’organització per garantir la continuïtat de la seva normal activitat”.

Pel que fa al detall dels fets que s’investiguen referents a diferents empreses, l’AEQT assegura que no en té cap coneixement ni informació i confia que s’esclareixin el més aviat possible.