Laura Nieto Algar assegura que és un honor rebre el Premi Extraordinari de Final d’Estudis de la URV

La jove constantinenca Laura Nieto Algar, de 23 anys, ha rebut aquest mes d’octubre el Premi Extraordinari de Final d’Estudis que atorga la Universitat Rovira i Virgili, com a reconeixement per haver estat l’estudiant amb el millor expedient acadèmic del grau de Pedagogia en la promoció de 2019. La decisió es va prendre al febrer però arran de la pandèmia i el confinament, no ha estat fins a l’octubre que la URV li ha lliurat el corresponent premi. A més, ha sigut reconeguda a escala estatal per la Societat Espanyola d’Excel·lència Acadèmica del Parc Científic de la Universitat de Salamanca, havent estat escollida dins del TOP 5 d’Espanya 2020 de l’estudiantat de Pedagogia amb l’expedient acadèmic i curricular més brillant.

En una entrevista a Constantí Ràdio, la jove constantinenca ha expressat la gran il·lusió que li ha suposat rebre aquest premi, un reconeixement a la constància i l’esforç d’aquesta anys.

Laura Nieto Algar ha repassat tota la seva trajectòria acadèmica i ha destacat que des dels inicis la seva formació s’ha fet als centres educatius del municipi, primer a l’Escola Mn. Ramon Bergadà i després la secundària i el batxillerat a l’Institut. Del seu pas per l’escola i l’Institut ha explicat que va ser una experiencia molt enriquidora de la qual en guarda un gran record.

Laura Nieto Algar ha expressat que “és un gran honor i privilegi haver rebut tots aquests premis i reconeixements”. I ha volgut donar les gràcies “a la meva mare, a la meva parella, a la meva família materna, al Miquel i al meu germà per estar sempre al meu costat i donar-me suport en tot moment. Al meu iaio Rafael simplement per ser el millor del món. Gràcies també als professionals de l’educació de Constantí (mestres i professores i professors de l’ESO i Batxillerat de l’Institut) i al professorat de la URV del Grau de Pedagogia que m’ha acompanyat i ajudat al llarg del camí”.