Oriol Gilisbars (jugador del CE Constantí): “Es presentava una temporada il·lusionant”

El jugador del Centre d’Esports Constantí, Oriol Gilisbars, ha estat el protagonista aquest dilluns del programa “Fora de joc” de Constantí Ràdio. El retorn al conjunt constantinenc del golejador Oriol Gilisbars ha estat el fixatge més destacat de la temporada 2020-21. Aquesta és la seva tercera etapa al Constantí. Oriol Gilisbars s’ha referit a la incidència que la pandèmia per la Covid-19 està tenint en la nova temporada del CE Constantí, ja que el conjunt constantinenc encara no l’ha pogut començar. Recordem que en l’inici de la lliga es va detectar un positiu per coronavirus en un dels jugadors de l’equip i, posteriorment, el govern de la Generalitat ha aturat totes les competicions esportives per contenir els contagis.

Oriol Gilisbars ha assegurat que és una situació “trista”, ja que d’entrada es presentava una temporada “il·lusionant” amb el retorn de Javi Quesada al capdavant de l’equip.

Sobre l’equip, Oriol Gilisbars considera que es tracta d’un equip “jove i molt equilibrat”. Creu que aquesta temporada el CE Constantí podria fer un bon paper en el campionat de lliga.

El CE Constantí acumula ja cinc partits pendents corresponents a les cinc primeres jornades de lliga.