Les classes de català a l’Escola d’Adults passaran a ser telemàtiques mentre duri l’actual situació sanitària

A conseqüència de la situació actual a causa de la pandèmia i de les noves restriccions establertes pel Govern de la Generalitat, les classes de català a l’Escola d’Adults municipal passaran a ser telemàtiques a partir d’aquesta setmana. Les classes, que fins ara s’han fet de manera presencial, es realitzaran d’una manera sincrònica mitjançant una aula virtual Teams i amb la plataforma moodle.

Des de l’Oficina de Català de Constantí s’ha informat que tan aviat com millori la situació sanitària, que s’ha agreujat durant les darreres setmanes, es tornaran a realitzar les classes de forma presencial. Ho ha explicat a Constantí Ràdio la tècnica de l’Oficina de Català de Constantí, Dolors Fortuny.

El passat mes de setembre s’iniciaven els cursos de nivell inicial i bàsic de català, que en aquest primer trimestre compten amb un total de 70 alumnes inscrits. D’acord amb l’actual situació s’han seguit uns protocols per a les classes presencials amb totes les mesures de seguretat i prevenció tant per alumnes com per al professorat. A més, aquest any, s’ha reduït el nombre d’alumnes per classe, amb un màxim de 12 alumnes per aula. Des de l’inici ja es va contemplar que cadascun dels cursos disposés d’una aula virtual associada per tal que els alumnes poguessin seguir el curs de manera telemàtica en cas d’un nou confinament.