Premi Extraordinari Final d’Estudis de la URV per a la constantinenca Laura Nieto Algar

La jove constantinenca Laura Nieto Algar, de 23 anys, ha rebut aquest mes d’octubre el Premi Extraordinari de Final d’Estudis que atorga la Universitat Rovira i Virgili, com a reconeixement per haver estat l’estudiant amb el millor expedient acadèmic del grau de Pedagogia en la promoció de 2019. La decisió es va prendre al febrer però arran de la pandèmia i el confinament, no ha estat fins a l’octubre que la URV ha lliurat el corresponent premi. Es tracta del major reconeixement acadèmic dels estudis de grau concedit per les Universitats i un premi a la constància i l’esforç.

A banda, Laura Nieto Algar ha estat premiada recentment a l’excel·lència en la titulació de Pedagogia per la Societat Espanyola d’Excel·lència Acadèmica del Parc Científic de la Universitat de Salamanca, sent reconeguda com un dels cinc millors expedients a nivell acadèmic i curricular d’Espanya en la seva disciplina i formant part del TOP-20 Pedagogia de l’any 2020 (concretament en la posició nº 2) de graduades i graduats de l’Estat.