El nombre de morts per accidents de trànsit des del gener a les comarques de Tarragona baixa un 41% respecte de l’any passat

El Servei Català de Trànsit ha fet balanç de sinistralitat a les carreteres tarragonines des de l’1 de gener fins al 31 d’octubre d’aquest any, i en una nota de premsa ha explicat que 23 persones han mort en 21 accidents mortals a les carreteres de les comarques de Tarragona durant aquest període. Això suposa un descens del 41% en el nombre de víctimes mortals respecte al mateix període de l’any passat, en el qual van perdre la vida 39 persones.

Respecte les dades a nivell català, hi ha hagut un descens del 42,4% respecte el 2019. Des del mes de gener hi ha hagut91 víctimes en 83 accidents mortals a les carreteres catalanes. El mateix període de l’any passat van morir 157 persones en 144 sinistres.