Constantí suma 22 nous positius de Covid-19 durant el cap de setmana

Continua l’increment de contagis per coronavirus a Constantí, que ha sumat 22 nous casos positius durant el cap de setmana. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 229. Segons informa l’Ajuntament de Constantí actualment hi ha 58 persones cursant la malaltia al municipi. El risc de rebrot a Constantí baixa fins als 764 punts, tot i que continua sent molt alt.

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, el departament de Salut ha notificat 446 positius en les darreres 24 hores. El Camp de Tarragona ha sumat 342 i les Terres de l’Ebre 104. Quant a defuncions, se n’han notificat cinc. El total de positius acumulats a la demarcació des de l’inici de la pandèmia és de 18.762.