S’ajorna fins a nou avís la jornada festiva #laveïnadragonina

L’associació d’Amics de la Colla C.O.C.A ha comunicat a través de les seves xarxes socials que queda ajornada fins a nou avís la jornada festiva #laveïnadragonina, que s’havia previst per demà dissabte 31 d’octubre i que tenia com a protagonista aquest emblemàtic element del bestiari popular constantinenc. La situació d’alarma motivada per la segona onada de la pandèmia de la Covid-19 i les noves mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per a la seva contenció, fan que de moment no es pugui dur a terme l’activitat.

Tenint en compte el context actual, des de l’associació ja s’havia previst dur a terme la jornada en un format més reduït. En aquest sentit, ja no s’havien previst totes les activitats tradicionals que cada any portaven al municipi diverses colles convidades amb els seus elements del bestiari. La previsió era que la jornada comencés a les sis de la tarda amb un passeig de la Dragonina pels carrers del poble, i a les vuit s’havia programat l’espectacle pirotècnic “Engalanant el cel”, pensat per poder-lo contemplar des dels balcons i finestres. Finalment, la jornada festiva queda ajornada fins a nou avís.