Óscar Sánchez (alcalde de Constantí): “Estem satisfets de com han funcionat els ajuts a comerços i autònoms afectats per la Covid-19”

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha repassat aquest dijous l’actualitat municipal al programa “L’alcalde en directe” de Constantí Ràdio i s’ha referit també a la situació actual de crisi sanitària per la pandèmia de la Covid-19. Una situació que s’ha vist agreujada per l’increment dels contagis. És per això que l’alcalde ha tornat a apel·lar a la responsabilitat ciutadana i ha fet una crida a seguir les mesures establertes pel govern de la Generalitat per contenir la propagació del virus, continuant amb el compliment també de les mesures de seguretat bàsiques com són l’ús de la mascareta, el manteniment de la distància i la higiene de mans.

Durant el programa, l’alcalde s’ha referit a les ajudes que s’han concedit per part de l’Ajuntament als comerços i empresaris autònoms afectats econòmicament per la Covid-19. En total, l’import d’aquests ajuts ha estat d’uns 46.400 euros.

Aquests ajuts s’emmarquen dintre del paquet de mesures socials i econòmiques excepcionals i d’urgència per tal de reactivar l’economia i el comerç local que va aprovar l’Ajuntament de Constantí el passat mes de maig. Dintre d’aquestes mesures s’han inclòs ajudes que podien arribar fins a un màxim de 1.500 euros de subvenció per a cada establiment comercial i de serveis de caràcter minorista, l’activitat del qual es va veure obligatòriament suspesa en virtut del Reial Decret de declaració de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia de la Covid-19.