Modificació del servei de la Biblioteca per les noves mesures de contenció de la pandèmia

D’acord amb les noves mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19, la Biblioteca Municipal de Constantí informa que des d’avui divendres, 30 d’octubre, només es podrà proporcionar el servei de préstec i devolució de documents i també préstec interbibliotecari. No es podrà accedir a la Biblioteca i no es podrà fer ús dels serveis informàtics.

Per als serveis que ofereix la Biblioteca cal demanar cita prèvia a través dels canals habituals: trucada o whatsapp al 977.52.06.92, correu electrònic a l’adreça biblioteca@constanti.cat o a través de les xarxes socials. L’horari de la Biblioteca és de dimarts a divendres de 9.30 a 14 h i els dissabtes de 9.30 a 13 h, pels matins, i de dilluns a dijous de 15 a 19.30 h, a les tardes.

Vanesa Gutiérrez, directora de la Biblioteca Municipal de Constantí.