Les noves mesures per contenir la pandèmia paralitzen l’activitat esportiva al municipi

Les noves mesures i restriccions establertes pel Govern de la Generalitat afecten de ple a la totalitat d’entitats esportives del municipi, tenint en compte que aquestes mesures inclouen l’obligació de tancar totes les instal·lacions esportives durant un període de 15 dies, des del 30 d’octubre fins al 13 de novembre. La mesura manté l’ajornament de totes les competicions esportives no professionals d’àmbit territorial, però a més també estableix la prohibició de realitzar entrenaments. El pavelló poliesportiu i el camp de futbol municipal tancaran les instal·lacions durant aquest període de 15 dies com  a mínim.

La tècnica d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Annabel Gavaldà, ha valorat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio el que suposa la paralització de l’activitat esportiva.

Annabel Gavaldà ha explicat que la pandèmia ha tingut una especial incidència en les persones grans usuàries del pavelló.

En funció d’aquestes noves mesures, el Centre d’Esports Constantí continuarà doncs sense poder començar el campionat de lliga i en el cas del 1r equip acumularà ja 6 partits pendents. Tampoc podran iniciar la seva participació en els respectius campionats els equips del Club Bàsquet Constantí.

La mesura afectarà també la resta d’entitats esportives que fan ús del Pavelló com és el cas del Club Patí Constantí, el Club Gimnàstica Estètica i el Club de Karate Kushin Kai, que no podran realitzar els seus entrenaments durant els propers 15 dies com a mínim.