Confinat el grup de 1r de Batxillerat de l’Institut de Constantí

L’Institut de Constantí ha informat que a causa d’un cas positiu simptomàtic en un dels seus alumnes, s’ha hagut de confinar el grup de 1r de Batxillerat del centre. Això ha obligat a que els 26 alumnes d’aquest grup estable s’hagin de quedar a casa per complir la quarantena preceptiva, que comença a comptar des del dia 27 d’octubre fins el 5 de novembre inclòs. Ara la resta d’alumnes hauran de passar la prova PCR quan siguin convocats pel centre.

Aquest grup se suma al de 2n de de Batxillerat que continua confinat després del positiu de 2 dels seus alumnes mentre complien la quarantena. Aquest grup es podrà reincorporar el dia 3. Des de l’inici del curs escolar, l’Institut ha hagut de confinar 6 grups a causa del coronavirus.

En relació a la situació epidemiològica a Constantí, s’han sumat 5 nous casos positius per coronavirus en les darreres 24 hores. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 207.