La Biblioteca acull una sessió especial del Club de Lectura dedicada a “Les històries naturals” de Joan Perucho

La Biblioteca Municipal de Constantí ha celebrat aquest dimecres una sessió especial del Club de Lectura, que ha estat dedicada a la novel·la “Les històries naturals” de l’escriptor català Joan Perucho, en el centenari del naixement del seu autor. L’activitat va comptar amb la col·laboració del col·lectiu Espais Escrits. “Les històries naturals” és un clàssic de la literatura fantàstica catalana, amb el qual Joan Perucho va recuperar l’esperit de les lectures juvenils -les novel·les d’aventures i les històries de vampirs-.

Des de la Biblioteca Municipal recomanen aquesta versió catalana del mite del vampir, ambientada a escenaris propers com Pratdip o Gandesa, amb alguna referència també a Tarragona i Reus, i que sorprèn per la seva barreja de fantasia, rigor històric i, també molt humor.

D’altra banda, per aprofundir en la figura de Joan Perucho, podeu visitar fins al 31 d’octubre a la Biblioteca Municipal l’exposició “Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust”.