L’Ajuntament de Constantí anima a celebrar la Castanyada a casa i compartir-ho a les xarxes socials

L’Ajuntament de Constantí ha informat que aquest any, a causa de la situació excepcional que estem vivint i degut a l’elevada incidència de casos de Covid-19, no es podrà celebrar la tradicional festa de la Castanyada amb les  activitats habituals la tarda-nit del 31 d’octubre. La recomanació és celebrar aquestes festes en família, en grups reduïts (màxim 6 persones, tret que siguin convivents).

Des del consistori, però, no es vol deixar de celebrar aquesta festa tradicional tan especial que en els últims anys comparteix protagonisme amb el Halloween. Per això, es proposa una activitat alternativa que consisteix a compartir imatges de com se celebrarà la Castanyada des de casa, i es proposa a grans i petits que comparteixin fotos de moments de diversió, amb disfresses preparades per a l’ocasió, manualitats o decoració especials per aquest dia, dinars o sopars en família, com preparen els panellets, etc. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio la regidora de Festes de l’Ajuntament de Constantí, Mariana Buger.

Les fotos s’han de compartir a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí (Facebook, Twitter, Instagram) amb l’etiqueta #CastanyadaAConstantí.

La regidora de Festes ha expressat que la situació sanitària és complicada i afecta directament a la celebració de les festes tradicionals. Mariana Buger ha demanat a la ciutadania responsabilitat quedant-se a casa durant la nit de la castanyada.