El CE Constantí avança els entrenaments del primer equip a causa del toc de queda

El primer equip del Centre d’Esports Constantí haurà d’avançar l’horari dels seus entrenaments al municipal La Coma a causa del toc de queda establert pel govern de la Generalitat, que restringeix la mobilitat en horari nocturn i que fixa el tancament de les instal·lacions esportives a les 21 hores. Per aquest motiu, els entrenaments passen a ser d’una hora, de 19.45 a 20.45 h.

El capità del primer equip del CE Constantí, Jonatan Ferreira, ha estat el protagonista aquest dilluns del programa “Fora de joc” de Constantí Ràdio. El capità ha destacat la incidència que està tenint la pandèmia a causa de la Covid-19 en la temporada 2020-21, que no ha pogut començar encara degut al positiu per coronavirus detectat a l’inici de la lliga en un dels jugadors de l’equip i, posteriorment, per l’aturada de 15 dies de totes les competicions esportives per part del govern de la Generalitat per contenir els contagis.

L’equip acumula ja quatre partits pendents corresponents a les quatre primeres jornades de lliga. Jonatan Ferreira ha destacat que ens trobem en una situació difícil, assegura que l’equip manté la il·lusió tot i que reconeix que la incertesa també els ha afectat.

Pel que fa al nou entrenador i a l’equip, Ferreira ha destacat que Javi Quesada és un entrenador que ha aconseguit els millors resultats dels darrers anys i que té un equip amb els jugadors ideals. Assegura que és un equip amb jugadors joves però amb maduresa i amb molta motivació i ganes de jugar.