Constantí supera els 200 contagis per Covid-19 des de l’inici de la pandèmia

Es disparen els contagis per coronavirus a Constantí, que ha sumat 22 nous casos positius en les darreres 24 hores. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 201. El risc de rebrot a Constantí continua sent molt alt, de 1990.15 punts.

A la demarcació de Tarragona s’ha registrat avui un rècord de contagis amb 1.280 casos nous de coronavirus comptant totes les proves. D’aquests, 1.027 s’han registrat al Camp de Tarragona i 253 a les Terres de l’Ebre. Pel que fa a les defuncions se n’han notificat 3 noves. El risc de rebrot al Camp de Tarragona ha superat els 1.000 punts, després de pujar 171 punts en la darrera jornada (1.043). També ha augmentat a les Terres de l’Ebre en 178 punts més que en darrer balanç i s’apropa als 900 punts (882). El total de positius a la demarcació des de l’inici de la pandèmia se situa en 15.832.