El Club Gimnàstica Estètica Constantí afronta amb incertesa el calendari de competicions de 2021

El Club Gimnàstica Estètica Constantí és una altra de les entitats esportives del municipi que està veient alterada la seva activitat a causa de la pandèmia per la Covid-19. En el seu cas, es mantenen aturades les competicions des de l’inici de la crisi sanitària i, de fet, al mes d’abril ja es va donar per finalitzada la temporada. Tot i això, el que sí que s’estan duent a terme són els entrenaments.

La presidenta del Club Gimnàstica Estètica Constantí, Maribel Castro, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que s’està començant a treballar de cara al calendari de competicions del 2021, tot i que es manté incert a l’expectativa de com evolucioni la situació sanitària.

La notícia positiva és que, malgrat la situació que vivim actualment, el club compta amb noves incorporacions. I és que coincidint amb el seu cinquè aniversari, el Club Gimnàstica Estètica Constantí va oferir una campanya de promoció per a la temporada 2020-2021 consistent en un 50 % de descompte per a les noves inscripcions i la proposta ha tingut molt bona acollida.