Prop d’un centenar de vehicles de maquinària agrícola passen la ITV a Constantí

Aquest dimarts 20 d’octubre s’ha desplaçat fins a Constantí una unitat mòbil ITV per realitzar les inspeccions tècniques de maquinària agrícola. Han estat prop d’un centenar de tractors i altres aparells de maquinària agrícola els que han passat aquesta revisió que s’ha realitzat a la Cooperativa Agrícola Sant Isidre (Plaça Rafael de Casanova). A causa de la situació extraordinària per la Covid-19 era necessari demanar cita prèviament a la Cooperativa. A més, s’han seguit tota una sèrie de recomanacions i mesures de prevenció i sanitàries.

Aquestes inspeccions tenen la missió de comprovar que tant l’estat general, com els elements de seguretat del vehicle, es troben en condicions que li permetin circular sense que el vehicle constitueixi un perill per als seus ocupants ni per a les altres persones o per les coses, i a més, sigui respectuós amb el medi ambient.