Es notifiquen dos nous casos positius de Covid-19 a l’Institut de Constantí

L’Institut de Constantí informa que s’han notificat dos nous casos positiu de Covid-19 símptomàtic al centre, un d’ells a 2n de Batxillerat. això ha obligat a que els 20 alumnes d’aquest grup estable s’hagin de quedar a casa per complir la quarantena preceptiva, que comença a comptar des del dia 17 (el dia posterior al contacte amb el positiu) i fins al 26 d’octubre inclòs.

Aquest grup se suma als altres dos grups confinats que es notificaven ahir i que afectava 51 alumnes dels grups de 2n B (on s’ha detecat un altre positiu) i 4t B d’ESO. Des de l’inici del curs escolar l’Insitut ha hagut de confinar 5 grups a causa del coronavirus. D’altra banda, també es troben confinat dos grups escolars a l’Escola Centcelles, el grup de P-5 A i el grup de 4t A.

En relació a la situació epidemiològica a Constantí, després de sumar 16 nous casos aquest passat dimarts, avui les xifres es mantenen estables. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi es manté en 168.

Segons dades publicades per l’Ajuntament de Constantí, a hores d’ara hi ha 40 persones cursant la malaltia al municipi. L’índex de risc de rebrot continua sent molt alt en 956 punts. La regidora de Salut de l’Ajuntament de Constantí, Virgínia Bautista, ha explicat a Constantí Ràdio quina és la situació actual al municipi.