Compromís per Constantí planteja la convocatòria de noves ajudes

La portaveu de Compromís per Constantí, Sílvia Puerto, ha estat aquest dimarts la protagonista del programa “Grups Municipals” de Constantí Ràdio. Puerto ha fet un repàs als temes més destacats de l’actualitat municipal dels darrers mesos i ha valorat també la situació social i econòmica al municipi derivada de la crisi del coronavirus. En aquest sentit, Sílvia Puerto ha tornat a expressar l’agraïment a la ciutadania per la seva conscienciació i implicació en el seguiment de les mesures de seguretat.

Quant a la gestió municipal de la crisi sanitària pel coronavirus, Sílvia Puerto ha reiterat que consideren que les mesures adoptades per fer front a la crisi han estat insuficients. Assegura que “ha quedat palès que hi ha hagut sectors que han quedat exclosos de les subvencions” als comerços i empresaris autònoms afectats econòmicament per la COVID-19. Donada la situació actual, Sílvia Puerto ha plantejat a l’equip de govern municipal la redacció d’una nova convocatòria d’ajudes.

D’altra banda, la portaveu de Compromís per Constantí considera que la neteja i desinfecció del municipi ha estat insuficient.

Sílvia Puerto creu també que l’Ajuntament ha estat “poc creatiu” i ha lamentat que no s’hagi apostat per realitzar activitats que es podrien haver fet adoptant les mesures de seguretat, com per exemple, per la Festa Major.