Comencen els treballs previs a les obres de rehabilitació de la coberta de l’Església de Constantí

Aquest dimecres, 21 d’octubre, han començat els treballs previs a les obres de rehabilitació de la coberta de l’Església Parroquial de Sant Feliu Màrtir de Constantí per part de l’Arquebisbat de Tarragona. Segons consta en el projecte tècnic, les obres consistiran a reforçar l’estructura de l’Església i es disposarà una encavallada metàl·lica per cada costat de l’encavallada de fusta. Aquests noves encavallades aniran recolzades en uns suports ja col·locats en el mur de maçoneria de l’església.

També es construirà la part de la coberta que es va ensorrar, amb corretges d’acer laminat recolzades sobre les encavallades, plaques rígides ondulants de fibrociment sobre les corretges i la posterior col·locació de teules àrabs envellides. Les obres no suposaran cap intervenció en la façana de l’església. Ho ha explicat a Constantí Ràdio l’alcalde, Óscar Sánchez.

El mes d’abril de 2018 es va produir l’esfondrament parcial de la coberta de fusta que apuntalava la segona volta de la nau central de l’Església, i també part de la teulada. Cal recordar que des del mes de març de l’any 2016 l’Església es troba tancada al culte. La rehabilitació de la coberta és un primer pas per a la seva reobertura.