Comença la campanya de vacunació de la grip a Constantí

Avui ha arrencat la campanya de la vacunació de la grip a Constantí, una campanya que es farà aquest any, de manera excepcional, al Pavelló Poliesportiu. L’Institut Català de la Salut (ICS) del Camp de Tarragona i l’Ajuntament de Constantí han habilitat aquest punt de vacunació fora del Centre d’Atenció Primària (CAP), concretament a la pista dura del Pavelló, amb totes les mesures de seguretat per la pandèmia de la Covid-19. La campanya de vacunació ha començat avui a Constantí i s’allargarà fins a finals del mes de gener. Per vacunar-se, els ciutadans han de contactar amb el CAP per demanar cita prèvia. Les vacunacions es faran els dimecres, dijous i divendres de 9.30 a 12.30 h i de manera esglaonada. L’entrada es farà pel carrer Centcelles i en l’accés es prendran totes les mesures de prevenció i sanitàries per la COVID-19. Un cop posada la vacuna, la sortida es farà per l’Avinguda 11 de Setembre.

L’objectiu d’habilitar aquests espais complementaris és garantir en el context actual la màxima seguretat als grups que s’han de vacunar, que són precisament aquells col·lectius de risc a l’hora de contraure malalties com la Covid-19. Des del Departament de Salut s’ha informat de la importància de vacunar-se de la grip cada any per als grups de risc, però aquest any és “més important que mai” a causa de la pandèmia del coronavirus. La regidora de Salut de l’Ajuntament de Constantí, Virginia Bautista, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que la campanya d’enguany està condicionada per la incertesa al voltant del comportament que pugui presentar el coronavirus.

Virginia Bautista explica que enguany s’ha decidit fer-la al pavelló poliesportiu per tal que la campanya de vacunació sigui segura per la pandèmia.