Se suspèn a causa del coronavirus el XVIII Trofeu de Karate Kushin Kai Vila de Constantí

El club de Karate Kushin Kai de Constantí ha decidit suspendre el XVIII Trofeu de Karate Kushin Kai Vila de Constantí a causa de la pandèmia per la Covid-19. L’esdeveniment esportiu, memorial dedicat al mestre Akio Nozoe, s’hauria d’haver celebrat durant el mes de novembre i arribava enguany a la seva majoria d’edat.  La cita aplega cada any  els millors representants i clubs d’aquesta modalitat de Karate al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El president del club, Ricardo Corbacho, ha explicat que degut a la situació actual de crisi sanitària han decidit no fer-lo enguany i prioritzar la salut de tothom. 

El club de Karate Kushin Kai de Constantí també ha vist aturades les seves competicions en el marc de les mesures extraordinàries adoptades pel govern de la Generalitat per contenir l’expansió de la pandèmia. De fet, Ricardo Corbacho assegura que des de l’inici de la crisi sanitària que ja havien decidit renunciar-hi per evitar aglomeracions i només mantenen els entrenaments. 

El president del club de karate assegura que el confinament dels darrers mesos per l’estat d’alarma els ha perjudicat a nivell físic per la pèrdua d’entrenaments, però explica que es va mantenir el contacte amb els integrants del club a través d’Internet amb sessions d’entrenaments online.