Confinades dues classes de l’Institut de Constantí per dos positius de Covid-19

L’Institut de Constantí té dos nous grups confinats a causa del coronavirus. Aquest dilluns s’ha notificat el confinament de 51 alumnes de les classes de 2n B i 4t B pel positiu de Covid-19 de dos d’ells. Des de l’inici del curs escolar l’Insitut ha hagut de confinar 4 grups a causa del coronavirus, amb set positius acumulats. D’altra banda, segons dades del departament d’Educació, a l’escola Centcelles s’han detectat dos positius per coronavirus en els darrers 10 dies corresponents a un alumne i un docent.

Constantí ha sumat 17 nous casos de positiu per coronavirus durant les darreres 24 hores. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 168. L’índex de risc de rebrot continua sent molt alt i s’enfila fins als 983 punts.