La Biblioteca de Constantí obre el cicle de contes de tardor al Tarragonès

Aquest dissabte 17 d’octubre s’ha fet una sessió de contes a l’aire lliure a la plaça davant la Biblioteca Municipal de Constantí, amb la presència de Muntsa Plana i dintre del cicle de contes de tardor del Consell Comarcal del Tarragonès, que aquest any porta per títol ‘Rodona i blava, contes sobre la Terra’ i es dedica a posar en valor el respecte a la natura, als animals, les plantes, l’aigua… en definitiva a estimar la Terra. L’activitat ha comptat amb totes les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19.

Amb una llarga trajectòria en el món dels contes infantils i les biblioteques, Muntsa Plana ha presentat el conte “Quan la Mare Lluna va dir prou”. A banda de la Biblioteca de Constantí, també participaran en aquest cicle de contes de tardor les biblioteques dels Pallaresos, Perafort, La Pobla de Montornès, Creixell, Vilallonga del Camp, Altafulla i Roda de Berà.