El Club Patí Constantí també veu aturades les seves competicions

Després d’un cap de setmana sense competicions en l’esport no professional a Catalunya, una de les entitats que ha vist alterada la seva activitat per donar compliment a les mesures extraordinàries per contenir la pandèmia de la Covid-19 ha estat el Club Patí Constantí. El passat 27 de setembre participaven al Vendrell en la segona fase del Campionat Interclubs, amb grans resultats per part de les patinadores del club, que ara veuran temporalment aturades les competicions.

De tota manera, la presidenta del Club Patí Constantí, Anna Guillemat, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que des del club ja s’havia decidit que aquest any no es participaria a moltes de les competicions previstes en el calendari per evitar riscos i desplaçaments tenint en compte la situació actual.

Anna Guillemat també ha subratllat la importància del fet que les mesures restrictives anunciades per la Generalitat no impedeixin seguir realitzant les sessions d’entrenaments i l’activitat diària del club, i ha destacat la importància de seguir perfeccionant la tècnica de les patinadores tenint en compte els nous criteris de valoració que des de l’any passat s’apliquen a les competicions.