El primer equip del CE Constantí acumularà 4 partits sense jugar a causa de la pandèmia

L’aturada de les competicions esportives no professionals anunciada aquesta setmana pel Govern de la Generalitat dintre de les mesures per ajudar a contenir els brots del coronavirus afecta especialment els interessos del Centre d’Esports Constantí. La Federació Catalana de Futbol ha confirmat aquest matí mitjançant un comunicat l’ajornament d’ofici de tots els partits de competició oficial d’àmbit territorial en totes les seves modalitats i categories i de tots els partits amistosos la disputa dels quals estigués fixada entre els dies 16 d’octubre i 30 d’octubre (ambdós inclosos).

La mesura afecta l’equip femení del CE Constantí, que havia de començar la lliga aquest cap de setmana; i el 4a Catalana, que havia de disputar la jornada 2. Però especialment preocupant és la situació per al 1r equip, que encara no ha pogut iniciar la competició i ja ha hagut d’ajornar els partits corresponents a les dues primeres jornades a causa del positiu per Covid d’un dels seus jugadors.

Ara, veu com s’ajornen també les jornades 3 i 4. El president del CE Constantí, Òscar Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que queden molt poques dates lliures en un calendari ja de per sí molt comprimit, i que serà difícil que es puguin jugar tants partits ajornats entre setmana en una categoria com la Tercera Catalana. Solé veu complicat que la temporada es pugui acabar amb normalitat.