El CB Constantí afronta una temporada “diferent” amb la màxima il·lusió

Els equips del Club Bàsquet Constantí no podran començar el campionat de lliga aquest cap de setmana, tal com estava previst. El Govern de la Generalitat anunciava ahir l’aturada de les competicions de l’esport no professional en l’àmbit català durant un període de 15 dies per ajudar a contenir els brots de coronavirus. Aquesta temporada 2020-2021 el sènior black debutarà a la Tercera Catalana després de l’històric ascens assolit la temporada passada.

El president del Club Bàsquet Constantí, Julián Valero, ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que assolir aquest ascens amb només vuit anys d’història del club és un premi a la tasca que s’ha vingut realitzant, treballant des de baix, i consolidant un projecte de continuïtat amb un col·lectiu de persones molt implicades des dels inicis de l’entitat.

El president del CB Constantí ha destacat que aquest serà un any atípic i excepcional en què caldrà estar oberts a canvis i ser molt flexibles a possibles ajornaments de partits i altres circumstàncies, però ha destacat que afronten la temporada amb la màxima il·lusió.

El Club bàsquet Constantí tornarà a comptar aquesta temporada amb els dos equips sèniors masculins, el Black i el Green, i amb el sènior Femení, a més de continuar treballant en la mesura del possible dintre de les circumstàncies actuals en el projecte d’escola de bàsquet amb la col·laboració de les escoles.