L’alcalde de Constantí apel·la a la responsabilitat ciutadana per frenar l’increment de casos de Covid-19

L’Ajuntament de Constantí apel·la a la responsabilitat de la ciutadania per prevenir que augmentin els contagis de Covid-19 en els pròxims dies. L’increment de nous casos ha fet que el govern de la Generalitat alerti i faci una crida a extremar les mesures de prevenció. A l’espera de les mesures que concreti el Procicat aquesta setmana per aplicar de manera generalitzada, l’alcalde de Constantí Óscar Sánchez ha fet una crida a no abaixar la guàrdia i a seguir directrius que evitin al màxim la mobilitat i la interacció social.

El batlle constantinenc ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que des de divendres passat i fins aquest dimarts al matí s’han detectat sis nous casos de positiu per coronavirus al municipi i que hi ha 10 persones cursant la malaltia. El nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 136 i l’índex de risc de rebrot és alt situant-se en 183 punts. Per tot plegat, Óscar Sánchez, demana extremar les mesures de prevenció de cara a les pròximes setmanes.

L’alcalde de Constantí ha incidit en el fet que des de l’Ajuntament s’aposta per la transparència i se seguirà aprofundint en la comunicació a través de les xarxes socials de les dades d’afectació de la covid-19 a Constantí i en els missatges de responsabilitat. Óscar Sánchez ha demanat un nou esforç a la ciutadania per reduir el contacte social.

La intenció del Govern de la Generalitat és que les noves restriccions entrin en vigor aquest divendres.