L’Ajuntament de Constantí celebra aquest vespre una nova sessió ordinària del ple per via telemàtica

L’Ajuntament de Constantí celebrarà aquest dijous a les 20 h un nou ple ordinari, en una sessió que atesa l’actual situació sanitària i les mesures de protecció que cal adoptar amb la finalitat de no propagar la pandèmia, es farà novament de forma telemàtica i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Constantí. Entre els punts de l’ordre del dia d’avui hi ha prevista l’aprovació de l’ordenança municipal reguladora de l’ocupació de terrenys públics mitjançant terrasses, vetlladors i altres elements de mobiliari similars, al servei d’establiments de restauració i/o zona comercial. Ho explica l’alcalde, Óscar Sánchez.

Durant el ple també es preveu acceptar l’acord del Jurat d’Expropiació de Tarragona, de data 7 d’agost de 2020, que fixa el preu just de l’expropiació de la finca del carrer Sant Pere 24, en 39.052,66 €. D’altra banda, s’aprovarà una addenda al Conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Constantí referent a les aportacions econòmiques del Pla Educatiu d’Entorn del curs 2020-2021. Un altre dels punts de l’ordre del dia preveu l’aprovació del Compte General de l’Ajuntament per a l’exercici 2019.

Pel que fa a les mocions, el grup municpal de Compromís per Constantí ha presentat una moció de rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d’inhabilitació del president de la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, el grup municipal del PSC ha presentat una moció per tal de reiterar la petició d’instar a les administracions supramunicipals (Estat i Generalitat) a realitzar polítiques socials d’habitatge i lluitar en contra de les ocupacions delictives d’habitatge.