La Federació acorda l’ajornament del partit Constantí-Vendrell per positiu de Covid-19

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha notificat aquest dimecres al Centre d’Esports Constantí l’ajornament del partit corresponent a la segona jornada de lliga que havia d’enfrontar aquest diumenge al primer equip local davant del Vendrell al municipal La Coma. El motiu argumentat per la Federació ha estat “per força major a causa d’un positiu per Covid”. La setmana passada es va confirmar el positiu per Covid-19 d’un dels jugadors de l’equip, un fet que ja va obligar a suspendre el partit de la primera jornada que s’havia de disputar davant de l’Athlètic Segur.

Seguint el protocol establert, els 15 components de l’equip que havien entrenat amb el jugador que ha donat positiu van quedar confinats i es van sotmetre a les proves PCR que en tots els casos han donat un resultat negatiu. Es preveu que un cop acabat el període de confinament obligatori que marca la normativa, el pròxim dimarts es puguin reprendre els entrenaments. Ho ha explicat a Constantí Ràdio el president del CE Constantí, Òscar Solé.

Segons han confirmat des del CE Constantí els dos partits ajornats s’hauran de disputar en dies entre setmana. Les dates dels dos partits pendents encara estan per confirmar.