Es convoca un nou curs d’operari auxiliar de brigada

L’Ajuntament de Constantí ha informat de la convocatòria d’un curs d’operari auxiliar de brigada. Aquest curs et capacitarà per desenvolupar les funcions i tasques pròpies d’un operari auxiliar de brigada municipal. El curs és gratuït per a joves d’entre 16 i 29 anys inscrits a la Garantia Juvenil.

Durant el curs s’oferiran nocions per aprendre habilitats socials i en matèria de prevenció de riscos laborals, neteja viària general, seguretat de treballs en via pública, seguretat en l’ús de plataformes elevadores, seguretat de treballs en alçada, primers auxilis, ús de la desbrossadora i la bufadora i manipulació manual de càrregues.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Escola d’Adults Municipal (telèfon 977 52 42 28 i escolaadults@constanti.cat) o a l’Oficina Municipal de Treball de Constantí (telèfon 977 19 08 21 i oficinadetreball@constanti.cat).