Confinada la classe de 4t d’ESO B de l’Institut de Constantí per un positiu de Covid-19

La classe de 4t d’ESO B de l’Insitut de Constantí es troba confinada pel positiu de Covid-19 d’un dels alumnes d’aquest grup. En total, són 24 els alumnes que s’han de quedar a casa per complir la quarantena preceptiva. Durant aquest període, el professorat els hi farà un seguiment acadèmic de manera telemàtica. Al llarg del dia d’avui se’ls hi han de fer les proves PCR per part del personal del CAP constantinenc. Ho ha explicat a Constantí Ràdio la directora de l’Insitut de Constantí, Mercè Grané.

Des de l’Institut de Constantí s’ha insistit en la importància de seguir complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat: ús de mascareta, neteja de mans i distància de seguretat, tant a l’Institut com fora del centre. La directora, Mercè Grané, recorda que al centre s’estan complint totes les mesures de seguretat i assegura que s’està detectant que els casos positius de Covid-19 vénen del carrer.

Segons les últimes dades d’afectació de la Covid-19 a Constantí, el municipi ha sumat un nou cas positiu de coronavirus en les darreres 24 hores. Tal com indiquen les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 128. Segons dades que ha fet públiques aquest dimecres l’Ajuntament de Constantí, actualment hi ha 7 persones cursant la malaltia. L’índex de risc de rebrot es manté “mitjà” en 78 punts.