Els Pets actuaran a Tarragona el 6 de novembre

Els Pets actuaran a Tarragona el proper divendres 6 de novembre. El grup de Constantí ho ha anunciat a través d’una publicació a les seves xarxes socials en la qual ha manifestat les ganes que tenien d’anunciar aquest concert i sobretot de tornar a tocar “a casa”. El concert es farà al Teatre Auditori del Camp de Mart a partir de les 21 h. L’obertura de portes tindrà lloc 1 hora abans, a les 20 h. El concert s’emmarca dintre de la Gira 20/20, una gira que s’ha plantejat d’una manera molt especial, com un recorregut cronològic de tota la seva discografia en una vintena llarga de cançons, algunes inèdites en directe des de fa molts anys. Cadascun dels concerts ofereix una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup.

Després que l’inici de gira, previst el passat mes de març, s’hagués d’ajornar a causa de la pandèmia, Els Pets han vist com es cancel·laven o s’ajornaven la gran majoria dels concerts que tenien previstos al llarg d’aquest any. A banda del concert de Tarragona, la formació de Constantí té programats concerts a Castellar del Vallès el dia 20 de novembre, a Esparreguera el 21 de novembre i a l’Auditori de Barcelona el 22 de desembre. Les entrades per aquests concerts (a excepció del de Barcelona) ja estan a la venda al web www.elspets.cat.