S’estrena l’espai “El racó de les lletres” amb la col·laboració de l’Associació Literària i la Unió de Botiguers de Constantí

Aquest dimarts, 6 d’octubre, s’ha estrenat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio la secció “El racó de les lletres. L’univers literari” amb la col·laboració de l’Associació Literària i la Unió de Botiguers de Constantí. Es tracta d’un concurs setmanal que s’emetrà cada dimarts a les 12.30 h amb l’objectiu de fer gaudir als oients tot jugant amb les lletres i les paraules. L’Associació literària de Constantí ens proposa cada dimarts un repte literari i ens convida a participar per guanyar premis per cortesia dels establiments de la Unió de Botiguers de Constantí.

Les persones que vulguin participar hauran d’enviar la resposta correcta al whatsapp de la ràdio al telèfon 656 772 279 o bé a través de correu electrònic a l’adreça constantiradio@constanti.cat. D’entre les respostes correctes es farà un sorteig i el nom de la persona guanyadora es donarà a conèixer en la següent secció. Els premis d’aquesta primera secció seran un pot de mel de “Sweet Queen” i un pin de l’Associació Literària de Constantí. L’espai compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

Xavier Reinoso, membre de l’Associació Literària de Constantí.

En el primer programa se’ns proposen dos reptes. En el primer s’ha d’ordenar el lema de l’Assocació Literària de Constantí: mil i un destí / de Constantí / al vent / de sentiments / poetes / plomes / històries / cercant / voletejant. Com a pistes l’Associació Literària ens indica que la frase comença per “Plomes” i acaba per “de Constantí”.

I en el segon repte: “Hem de trobar un palíndrom de tres lletres que quan el dius sempre se’t fa estrany de dir-lo”. Un palíndrom és una paraula que és igual llegit d’esquerra a dreta que de dreta a esquerra.