Suspès el partit entre l’Athlètic Segur i el Constantí per un positiu de Covid-19 en un jugador del CE Constantí

El positiu per Covid-19 d’un dels jugadors del primer equip del CE Constantí ha obligat a ajornar el partit d’aquest diumenge entre l’Athlètic Segur i el Constantí, corresponent a la jornada 1 de lliga del grup 3 de Tercera Catalana. Després de conèixer el positiu, el CE Constantí va seguir el protocol establert i es va posar en contacte amb la Federació Catalana de Futbol (FCF) per tal de comunicar-ho.

El president del CE Constantí, Òscar Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que des de Salut se’ls hi va demanar el llistat dels jugadors que van entrenar amb la persona que ha donat positiu en l’entrenament de les darreres 48 hores. Durant el dia d’avui, Salut s’ha de posar en contacte amb aquests jugadors per conèixer quin tipus de contacte van tenir i decidir quin tipus de confinament hauran de seguir.

Òscar Solé explica que el protocol de la FCF estableix 14 dies sense entrenar i sense partits, tot i que s’està a l’espera d’instruccions per part de Salut. El president del club constantinenc veu poc factible que es pugui disputar el partit de la segona jornada que hauria d’enfrontar aquest diumenge el Constantí contra el Vendrell al municipal La Coma.

En aquesta primera jornada de lliga al grup 3 de Tercera Catalana també s’ha hagut d’ajornar el partit entre la Joventut Bisbalenca i l’Atlètic de Valls pel positiu per Covid-19 en un jugador de l’Atlètic Valls.