El CE Constantí inicia la lliga a Segur de Calafell

El Centre d’Esports Constantí iniciarà el campionat de lliga 2020-2021 amb el partit que l’enfrontarà aquest diumenge al Segur Atlètic, a Segur de Calafell. El partit, que tancarà aquesta primera jornada de lliga al grup 3 de la Tercera Catalana, es disputarà a les 6 de la tarda. El Constantí afronta aquest primer partit després d’una pretemporada en què ha disputat 4 encontres, amb un balanç de tres empats i una derrota, la del passat diumenge davant del Reddis (equip de Segona Catalana) en la 19ª edició del Memorial Agustí Solé.

Entre les novetats del primer equip per aquesta temporada destaca el retorn de Javi Quesada a la banqueta i el retorn també del golejador Oriol Gilisbars. El projecte esportiu ha apostat per un planter molt jove que ha incorporat deu jugadors procedents del juvenil, formats a les categories inferiors del club i que han generat una gran il·lusió entre l’afició.