El número 36 dels “Estudis de Constantí” presenta 10 articles de col·laboradors habituals de la publicació

El passat 18 de setembre es va presentar el número 36 de la publicació “Estudis de Constantí”, un acte que a causa de la situació actual per la pandèmia no es va fer amb el tradicional format dels darrers anys, amb un acte públic a la Biblioteca Municipal i amb la presència dels diversos col·laboradors i col·laboradores d’aquesta publicació. Es va fer de manera telemàtica.

El número d’aquest any de la veterana publicació compta amb un total de 10 articles de col·laboradors habituals dels “Estudis de Constantí” com Lluís Papiol Molné, Jaume Massó Carballido, Josep M. Grau Pujol o Josep Franquès Sans. El responsable de l’Arxiu Històric Municipal de Constantí, Josep Estivill, ha destacat la fidelitat dels col·laboradors de la publicació al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio.

A banda de no poder celebrar-se públicament l’acte de presentació dels “Estudis de Constantí”, la pandèmia ha tingut una afectació molt directa en tota la programació d’esdeveniments culturals al municipi, que s’ha vist obligat a cancel·lar o ajornar molts dels actes que s’havien programat.