Jordi Villalbí presenta el llibre “Ara ja ho saps, mare…” en col·laboració amb la Lliga contra el Càncer

Jordi Villalbí ha presentat el llibre ‘Ara ja ho saps, mare…’, que s’edita amb la col·laboració de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Tots els beneficis  aniran destinats íntegrament a aquesta entitat. La presentació oficial de l’obra s’ha fet de manera virtual aquest dilluns 28 de setembre i es va poder seguir en directe a través de les xarxes socials de la Lliga. Jordi Villalbí, reusenc de naixement i constantinenc d’adopció, és un home amb un sentiment profund envers la cultura, i és cofundador i guionista de Dames i Vells a Constantí. L’autor defineix el llibre com un viatge pel món de l’oncologia on es relaten aquells instants que de sobte et duen a caminar per una mena de corda fluixa.

Al llibre podrem trobar instants explicats amb pèls i senyals, intentant fugir de la cruesa de segons quines situacions i on l’autor retrata entre les seves pàgines el fet real, tal com ha succeït. Jordi Villalbí ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio que el el llibre és una narració en primera persona de com es viuen totes les etapes de la malaltia i els seus tractaments.

Des de la primera lectura el llibre transmet un llenguatge planer, des de la proximitat i l’espontaneïtat de les sensacions i vivències de l’autor des que li van diagnosticar la malaltia l’any 2012. Pel que fa al títol “Ara ja ho saps, mare…”, Jordi Villalbí ha explicat a Constantí Ràdio que en el rerafons de tot el llibre hi ha elfet que des d’un primer moment va prendre la decisió de no explicar a la seva mare que patia la malaltia, per estalviar-li patiments.

A Constantí, el llibre es pot trobar a la llibreria Catalònia (carrer Barcelona 21).