El CE Constantí inicia una temporada atípica marcada per la Covid-19

Aquest diumenge 4 d’octubre s’inicia el campionat de lliga 2020-2021 per al Centre d’Esports Constantí, una temporada que es preveu molt incerta a causa de la situació actual motivada per la pandèmia de la Covid-19. Després d’una pretemporada atípica en què s‘han disputat quatre partits a porta oberta al Municipal La Coma i en els quals el club constantinenc ha aplicat un protocol sanitari amb tot un seguit de mesures de prevenció i seguretat a tots els espectadors assistents.

A l’espera que la Federació Catalana de Futbol aprovi un protocol únic que respongui a tots els dubtes i incerteses que genera la pandèmia, el Centre d’Esports Constantí seguirà aplicant aquestes mesures. Ho ha explicat al programa “Un dia més” de Constantí Ràdio el president del CE Constantí, Òscar Solé.

El president del CE Constantí ha explicat que es preveu que aquesta serà una temporada excepcional i que caldrà seguir l’evolució dels esdeveniments. Pel que fa al club, es vol mantenir l’estructura de la temporada passada, amb equips a totes les categories des dels babys fins als veterans. Degut a la situació, els dubtes recauen sobretot a les categories de babys i queda per veure si es podran completar dos equips alevins.

Pel que fa al primer equip, el 3a Catalana, el president Òscar Solé ha parlat d’un projecte il·lusionant, de llarg recorregut, amb un planter molt jove que ha incorporat 10 jugadors procedents del juvenil, formats a les categories inferiors del club i que han generat una gran il·lusió entre l’afició.