El col·legi Turó té cinc classes confinades a causa del coronavirus

El col·legi Turó de Constantí té cinc classes confinades a causa del coronavirus. Aquest passat dijous es notificava el confinament de les classes de 1r de batxillerat A i B i aquest divendres s’ha notificat el confinament de tres grups més. Tots els alumnes estan fent la quarantena preceptiva a les seves cases i s’està a l’espera dels resultats de les proves PCR. En total són 118 alumnes i cinc docents, amb 4 positius confirmats. Des del consistori constantinenc s’insisteix en la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, el distanciament social i la neteja de mans.

Segons les últimes dades d’afectació de la Covid-19 a Constantí, el municipi ha sumat tres nous casos positius de coronavirus en les darreres hores. D’aquesta manera, segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 125. Segons dades que ha fet públiques aquest diumenge l’Ajuntament de Constantí, actualment hi ha 33 persones cursant la malaltia. L’índex de risc de rebrot es manté molt alt en 575.67 punts.