El CE Constantí tanca la pretemporada amb derrota en el 19è Memorial Agustí Solé

El CF Reddis s’ha emportat aquest diumenge la 19ª edició del Memorial Agustí Solé de futbol, en imposar-se al Constantí per 1 a 3. El conjunt constantinenc rebia al municipal La Coma a un equip de categoria superior en el quart amistós de pretemporada. En els primers minuts de partit, la possessió de la pilota ha estat molt repartida tot i que a mesura que passaven els minuts el Reddis es feia amb el control del partit. En el terreny de joc es va poder veure un Constantí ben plantat en defensa i sense patir en excés davant la possessió del rival, fet que va propiciar algunes bones opcions a la contra.

El primer gol arribava al minut 22 per part del Reddis (0-1). La reacció del Constantí no va tardar gaire a arribar i al minut 31 i després d’un contraatac Oriol Gilisbars aconseguia el gol de l’empat (1-1). A partir d’aquí, una badada defensiva del conjunt local va propiciar l’1 a 2 al minut 36. Amb aquesta mínima avantatge del Reddis s’arribava al descans. La segona part del partit va continuar amb la mateixa tònica de possessió rival i un Constantí defensant bé i creant perill amb algunes contres. Una falta a la vora de l’àrea va propiciar una vermella a Samba i l’1 a 3 al minut 78. A partir d’aquí es va veure un Constantí amb 10 jugadors treballant dur fins al final en situacions defensives i amb la necessitat de madurar.

El partit s’ha disputat amb la presència dels dos fills de l’Agustí Solé, Joan María Solé i Antonio Solé. Tots dos ex-jugadors del club i membres del primer equip del CE Constantí en la seva fundació. L’entrega de trofeus l’han fet l’Antonio Solé, president d’honor del club i Òscar Solé actual president del club. Uns 150 espectadors van assistir a l’encontre, passant els obligats controls que exigeix el protocol sanitari de la COVID-19. Abans d’iniciar-se el partit es va realitzar la presentació ofial del primer equip del CE Constantí.

Aquest encontre posava el punt i final a la pretemporada de l’equip abans d’iniciar el campionat de lliga 2020/2021. El debut oficial serà aquest diumenge 4 d’octubre a Segur de Calafell contra el Segur Atlètic en partit que es disputarà a les sis de la tarda. El debut al Municipal La Coma arribarà la segona jornada de lliga, el diumenge 11 d’octubre, amb la visita del Vendrell.