Se suspèn l’Aplec de la Sardana Vila de Constantí després de 37 edicions ininterrompudes

En condicions normals, l’últim diumenge del mes de setembre estaríem parlant de al celebració d’uns dels esdeveniments culturals tradicionals amb l’arribada de la tardor com és l‘Aplec de la Sardana Vila de Constantí que cada any organitza el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu. Enguany, les circumstàncies de la pandèmia han obligat a la suspensió de l’Aplec després de 37 edicions ininterrompudes. La trobada, que cada any es realitza al Parc de les Escoles Velles, ha comptat en totes les seves edicions amb la participació de centenars de sardanistes procedents de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona i d’algunes de les cobles més importants del panorama musical català.

Un dels responsables del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, Josep M. Salvat, ha explicat a Constantí Ràdio que han fet tot el possible per poder celebrar l’aplec però assegura que finalment serà un any de parada amb l’esperança de poder celebrar-lo l’any vinent.

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Constantí s’ha confirmat que el pròxim 13 de juny de 2021 se celebrarà una nova edició, la 9a, del Concurs de Sardanes.